Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rory block Songtekst: fool for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rory block - fool for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fool for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rory block! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rory block en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fool for you .

Origineel

Never liked nobody That's been mean to me I've got a heart full of stone And I hate the misery Then you came along Into my life Destroying my mind Mounting up the toil and strife But I'm a fool for you I'm a fool for you But I'm a fool for you I'm a fool for you Guess I'll always be And I claim it famously 'Cause I'm a fool for you It's a doggone shame Knowin' you don't love me You go on and use me So continuously I don't know why I love you like I do When you're breaking my heart And you know it's true But I'm a fool for you I'm a fool for you But I'm a fool for you I'm a fool for you Doggin' me every day But child, I'm here to stay 'Cause I'm a fool for you You don't want me to stay But I'm a fool for you Do me wrong now every day Child, I'm a fool for you Ah-ha-ha-hoo I'm a fool for you

 

Vertaling

Nooit van iemand gehouden die gemeen tegen me is geweest Ik heb een hart van steen En ik haat de ellende Toen kwam jij langs in mijn leven Mijn geest verwoestend Het zwoegen en de strijd opstapelen Maar ik ben een dwaas voor jou Ik ben een dwaas voor jou Maar ik ben een dwaas voor jou Ik ben een dwaas voor jou Denk dat ik dat altijd zal zijn En ik beweer het met trots 'Cause Ik ben een dwaas voor jou It's a doggone shame Knowin' you don't love me You go on and use me So continuously Ik weet niet waarom Ik hou van je zoals ik doe Als je mijn hart breekt En je weet dat het waar is Maar ik ben een dwaas voor jou Ik ben een dwaas voor jou Maar ik ben een dwaas voor jou Ik ben een dwaas voor jou Ik word elke dag gek Maar kind, ik ben hier om te blijven Want ik ben een dwaas voor jou Je wilt niet dat ik blijf Maar ik ben een dwaas voor jou Doe me nu elke dag onrecht aan Kind, ik ben een dwaas voor jou Ah-ha-ha-hoo I'm a fool for you