Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rory gallagher Songtekst: double vision

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rory gallagher - double vision ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van double vision? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rory gallagher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rory gallagher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals double vision .

Origineel

You give me double vision, strange transmission When you walk in the room Tongue-tied feeling, can't see the ceiling You've turned out the moon Tell me, darling, what you're trying to do You give me double vision, strange condition When you act that way I'm walking sideways, my nights become days But I feel okay Tell me, darling, what you're trying to do You give me double vision, soul transmission When you act so cruel My mind is reeling, can't see the ceiling 'Cause you've turned out the moon Tell me, mama, what you're trying to do You got me jumpin' like a man with the voodoo Tell me, darling, what you're trying to do You got me crazy like a man with the voodoo

 

Vertaling

Je geeft me dubbel zicht, vreemde transmissie Wanneer je de kamer binnenloopt Ik heb een gebonden gevoel, ik kan het plafond niet zien Je hebt de maan uitgezet Vertel me, schat, wat je probeert te doen Je geeft me dubbel zicht, vreemde toestand Als je zo doet Ik loop zijwaarts, mijn nachten worden dagen Maar ik voel me goed Vertel me, schat, wat je probeert te doen Je geeft me dubbel zicht, zielsverhuizing Als je zo wreed doet Mijn geest is aan het tollen, ik kan het plafond niet zien 'Cause you've turned out the moon Vertel me, mama, wat je probeert te doen You got me jumpin' like a man with the voodoo Vertel me, schat, wat je probeert te doen Je hebt me gek gemaakt als een man met voodoo