Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rory gallagher Songtekst: they don't make them like you anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rory gallagher - they don't make them like you anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van they don't make them like you anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rory gallagher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rory gallagher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals they don't make them like you anymore .

Origineel

They don't make them like you anymore, that's for sure And when they made you They made sure they threw away the mould It comes as no surprise to me That I wanna be in your vicinity If I stand close to you, I'm not sure if I'm really there With my feet on the ground but my head's lost in the air Oh, how I wish you could see That I'd love to be in your vicinity Where would I go, what would I do If you should run from me? How does it show when you're to lose Will you explain to me? There's something growing There's something showing There's something won't let me be Where would I go, what would I do If you should run from me? How does it show when you're to lose Will you explain to me? There's something growing There's something showing There's something won't let me be They don't make them like you anymore, that's for sure And when they made you They made sure they threw away the mould Oh, how I wish you could be I wanna be in your vicinity Well, I've heard that one day Everything comes to him who waits Well, that may be so, but you know it might be too late Oh, how I'd love to see That I wanna be in your vicinity

 

Vertaling

Ze maken ze niet meer zoals jij, dat is zeker En toen ze jou maakten zorgden ze ervoor dat ze de mal weggooiden Het is geen verrassing voor mij Dat ik in jouw buurt wil zijn Als ik dicht bij je sta, weet ik niet zeker of ik er echt ben Met mijn voeten op de grond maar mijn hoofd verloren in de lucht Oh, hoe ik wou dat je kon zien Dat ik graag bij je in de buurt zou zijn Waar zou ik heen gaan, wat zou ik doen Als je van me weg zou lopen? Hoe laat het zien als je te verliezen bent Wil je het me uitleggen? Er groeit iets Er is iets te zien Er is iets dat me niet laat zijn Waar zou ik heen gaan, wat zou ik doen Als je van me weg zou lopen? Hoe laat het zien als je te verliezen bent Wil je het me uitleggen? Er is iets aan het groeien Er is iets te zien Er is iets dat me niet wil laten zijn Ze maken ze niet meer zoals jij, dat is zeker En toen ze jou maakten Zorgden ze ervoor dat ze de mal weggooiden Oh, hoe ik wou dat je kon zijn Ik wil in jouw buurt zijn Wel, ik heb gehoord dat op een dag Alles komt tot hem die wacht Nou, dat kan zo zijn, maar je weet dat het te laat kan zijn Oh, wat zou ik graag willen zien Dat ik in jouw nabijheid wil zijn