Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rory Gallagher Songtekst: They Don't Make Them Like You Anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rory Gallagher - They Don't Make Them Like You Anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van They Don't Make Them Like You Anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rory Gallagher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rory Gallagher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals They Don't Make Them Like You Anymore .

Origineel

Rory Gallagher THEY DON'T MAKE THEM LIKE YOU ANYMORE Tattoo - 1974 They don't make them like you anymore, That's for sure, And when they made you, They made sure they threw away the mold. It comes as no surprise to me, That I want to be in your vicinity. If I stand close to you, I'm not sure if I'm really there. With my feet on the ground, But my head it's lost in the air, Oh, how I wish you could see, That I'd love to be in your vicinity. Where would I go? What would I do if you should run from me? How does it show were I to lose? Would you explain to me? There's something growing, There's something showing, There's something won't let me be. Yeahhh.. Where would I go? What would I do if you should run from me? How does it show were I to lose? Would you explain to me? There's something growing, There's something showing, There's something won't let me be. They don't make them like you anymore, That's for sure, And when they made you, They made sure they threw away the mold. Oh, how I wish you could see, I want to be in your vicinity. Well I've heard that one day, Everything comes to him that waits, Well that may be so, But you know it may be too late, Oh, how I'd love for you to see, That I want to be in you vicinity.

 

Vertaling

Rory Gallagher Ze maken geen ZE MEER ZOALS JIJ Tattoo - 1974 Ze laat hen niet meer zoals jij, Dat is zeker, En als ze je gemaakt, Ze zorgde ervoor dat ze gooide de mal. Het komt niet als een verrassing voor mij, Dat ik wil in je omgeving. Als ik sta dicht bij u, Ik weet niet zeker of ik er echt. Met mijn voeten op de grond, Maar mijn hoofd is het verloren in de lucht, Oh, ik wou dat je kon zien, Dat ik graag in je buurt. Waar zou ik heen gaan? Wat zou ik doen als je zou moeten lopen van mij? Hoe werkt het zien waar ik te verliezen? Zou je me kunnen uitleggen? Er is iets groeit, Er is iets laten zien, Er is iets laat me niet te zijn. Yeahhh .. Waar zou ik heen gaan? Wat zou ik doen als je zou moeten lopen van mij? Hoe werkt het zien waar ik te verliezen? Zou je me kunnen uitleggen? Er is iets groeit, Er is iets laten zien, Er is iets laat me niet te zijn. Ze laat hen niet meer zoals jij, Dat is zeker, En als ze je gemaakt, Ze zorgde ervoor dat ze gooide de mal. Oh, ik wou dat je kon zien, Ik wil u in de buurt. Nou ik heb gehoord dat op een dag, Aan alles komt hem dat wacht, Nou, dat mag zo zijn, Maar je weet het misschien te laat, Oh, hoe ik zou graag voor u om te zien, Dat ik wil worden in je omgeving.