Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rosa de saron Songtekst: dossel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rosa de saron - dossel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dossel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rosa de saron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rosa de saron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dossel .

Origineel

Onde?. Onde, apenas onde?. Onde se esconde?. Onde você vive?. Porque não se revela?. Não cessa a enovela?. Que a dor não vale à pena. Porque? porque?. O que houve?. O que houve?. Porque desistiu?. Onde foi que não mais resistiu?. Quando foi que seu dossel caiu?. Quando não é calmaria, é a tempestade. Quando não é o silêncio, é o ruído. Quando não é a saudade, é o desapego. Quando não é oito, é oitenta. Que ostenta mas não cede. Que quer mas não pede. Que até pretende ser. Mas ainda não é. O que houve?. O que houve?. Porque desistiu?. Onde foi que não mais resistiu?. Quando foi que seu dossel caiu?. Como é possível mudar tanto. E não ser capaz de nada mudar?. Como é possível?. Esquecer tudo que queria lembrar?. Lembrar tudo que precisa esquecer?. O que houve?

 

Vertaling

Waar? Waar, gewoon waar? Waar verstop je je? Waar woon je? Waarom laat je jezelf niet zien? Houdt het niet op? Dat de pijn het niet waard is. Waarom? Waarom? Wat is er gebeurd? Wat is er aan de hand? Waarom gaf je het op? Waar was het dat je niet langer kon weerstaan? Wanneer is je baldakijn gevallen? Als het niet de kalmte is, is het de storm. Als het geen stilte is, is het lawaai. Als het geen verlangen is, is het onthechting. Als het niet acht is, is het tachtig. Die opschept maar niet toegeeft. Die wil maar niet vraagt. Die zelfs doet alsof. Maar dat is nog niet zo. Wat is er mis? Wat is er gebeurd? Wat is er gebeurd? Waarom gaf je het op? Waar was het dat je niet langer kon weerstaan? Wanneer is je baldakijn gevallen? Hoe is het mogelijk om zoveel te veranderen En helemaal niet in staat zijn om te veranderen? Hoe is het mogelijk... Om alles te vergeten wat je je wilde herinneren? Om alles te onthouden wat je moet vergeten? Wat is er gebeurd?