Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rosa de saron Songtekst: folhas do chão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rosa de saron - folhas do chão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van folhas do chão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rosa de saron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rosa de saron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals folhas do chão .

Origineel

Com meus próprios olhos. Eu tento te enxergar. Regando meus dias. Sem medo de errar. Fraco e cansado eu busco acertar. O vento me trouxe. Sons de outro lugar. Lembranças distantes. Que me fazem te encontrar. Sabe de tudo, não quero esperar. A minha vida, me ajude a cultivar. Há sempre uma escolha. Há sempre um caminho que as folhas do chão. vão me indicar. Que sai dos meus sonhos, do simples desejo. Que tive a vida toda de te encontrar. Não sei se o que faço. Vai me fazer mudar. Pois minhas tristezas. Insistem em ficar. Mas busco em seus passos, forças pra voar. E pouso em seus braços sem medo de errar. Há sempre uma escolha. Há sempre um caminho que as folhas do chão. vão me indicar. Que sai dos meus sonhos, do simples desejo. Que tive a vida toda de te encontrar. Há sempre um passado. Que com marcas vai traçar. As coisas que vivo, penso e sou. Se deixo de lado seu amor

 

Vertaling

Met mijn eigen ogen. Ik probeer je te zien Mijn dagen besproeien Zonder angst om een fout te maken. Zwak en moe probeer ik het goed te maken. De wind bracht me. Geluiden van een andere plaats. Verre herinneringen. Dat maakt dat ik je vind. Je weet alles, ik wil niet wachten. Mijn leven, help me te cultiveren. Er is altijd een keuze. Er is altijd een pad dat de bladeren op de grond me zullen tonen. Dat komt uit mijn dromen, uit een simpel verlangen. Dat ik mijn hele leven heb gehad om jou te vinden. Ik weet niet of wat ik doe Zal me doen veranderen. Pois meus tristezas. Sta erop om te blijven. Maar ik zoek in uw stappen, krachten om te vliegen. En ik land in je armen zonder angst om een fout te maken. Er is altijd een keuze. Er is altijd een pad dat de bladeren op de grond me zullen tonen. Dat komt uit mijn dromen, uit een simpel verlangen. Ik heb mijn hele leven de tijd gehad om je te vinden. Er is altijd een verleden. Dat met tekens zal traceren. De dingen die ik leef, denk en ben. Als ik je liefde loslaat