Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rosa de saron Songtekst: tudo o que eu não soube ver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rosa de saron - tudo o que eu não soube ver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tudo o que eu não soube ver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rosa de saron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rosa de saron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tudo o que eu não soube ver .

Origineel

Eu vejo no seu rosto. As marcas de uma vida. Tristezas e alegrias. Eu vejo nos seus olhos. Toda minha história. E tudo o que eu não soube ver. Acho que não sei me expressar. Mil razões terei para tentar. Meu coração irei entregar. Pois tudo o que há. Em mim veio de você. Carrego suas marcas. Seus traços dia a dia. Eternamente em meu viver. De tudo que há na vida. Seu amor me traz certeza. Existe algo para acreditar

 

Vertaling

Ik zie het in je gezicht. De tekens van een leven. Zorgen en vreugden. Ik zie het in je ogen. Al mijn geschiedenis. En dat alles wist ik niet te zien. Ik denk niet dat ik weet hoe ik mezelf moet uitdrukken. Duizend redenen waarom ik moet proberen Mijn hart zal ik geven Voor alles wat is In mij kwam van jou. Ik draag jouw tekens. Je sporen, dag na dag. Eeuwig in mijn leven. Van alles wat er in het leven is. Uw liefde brengt mij zekerheid. Er is iets om te geloven