Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rosanne cash Songtekst: sea of heartbreak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rosanne cash - sea of heartbreak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sea of heartbreak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rosanne cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rosanne cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sea of heartbreak .

Origineel

The lights in the harbor Don't shine for me I'm like a lost ship adrift on the sea Sea of heartbreak Lost love and loneliness Memories of your caress So divine, I wish you were mine Again my dear I am on this sea of tears Sea of heartbreak How did I lose you Oh where did I fail Why did you leave me Always to sail Sea of heartbreak Lost love and loneliness Memories of your caress So divine, I wish you were mine Again my dear I am on this sea of tears Sea of heartbreak Oh what I'd give to sail back to shore Back to your arms once more Come to my rescue Come here to me Take me and keep me Away from the sea Sea of heartbreak Lost love and loneliness Memories of your caress So divine, I wish you were mine Again my dear I am on this sea of tears Sea of heartbreak Sea of heartbreak Lost love and loneliness Memories of your caress So divine, I wish you were mine Again my dear I am on this sea of tears Sea of heartbreak Sea of heartbreak This sea of heartbreak

 

Vertaling

De lichten in de haven schijnen niet voor mij Ik ben als een verloren schip stuurloos op de zee Zee van liefdesverdriet Verloren liefde en eenzaamheid Herinneringen aan jouw streling Zo goddelijk, ik wou dat je van mij was Opnieuw mijn liefste Ik ben op deze zee van tranen Zee van hartzeer Hoe heb ik je verloren Oh waar heb ik gefaald Waarom heb je me verlaten Om altijd te varen Zee van liefdesverdriet Verloren liefde en eenzaamheid Herinneringen aan jouw streling Zo goddelijk, ik wou dat je van mij was Opnieuw mijn liefste Ik ben op deze zee van tranen Zee van liefdesverdriet Oh wat zou ik geven om terug te varen naar de kust Terug naar jouw armen nog een keer Kom mij redden Kom hier naar mij Neem me en houd me Weg van de zee Zee van liefdesverdriet Verloren liefde en eenzaamheid Herinneringen aan jouw streling Zo goddelijk, ik wou dat je de mijne was Opnieuw mijn liefste Ik ben op deze zee van tranen Zee van liefdesverdriet Zee van liefdesverdriet Verloren liefde en eenzaamheid Herinneringen aan jouw streling Zo goddelijk, ik wou dat je van mij was Opnieuw mijn liefste Ik ben op deze zee van tranen Zee van liefdesverdriet Zee van liefdesverdriet Deze zee van liefdesverdriet