Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rosanne cash Songtekst: that's how i got to memphis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rosanne cash - that's how i got to memphis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that's how i got to memphis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rosanne cash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rosanne cash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that's how i got to memphis .

Origineel

If you love somebody enough You'll follow wherever they go That's how I got to Memphis That's how I got to Memphis If you love somebody enough You'll go where your heart wants to go That's how I got to Memphis That's how I got to Memphis I know if you've seen him You'd tell me cause you're my friend I've got to find him And find out the trouble he's in And if you tell me he's not here You can follow the trail of my tears That's how I got to Memphis That's how I got to Memphis He'd get mad and he used to say He'd go back and find her someday That's how I got to Memphis That's how I got to Memphis I haven't eaten a bite Or slept for three days and nights That's how I got to Memphis That's how I got to Memphis

 

Vertaling

Als je genoeg van iemand houdt volg je ze waar ze ook gaan. Zo ben ik in Memphis gekomen Zo ben ik in Memphis gekomen Als je genoeg van iemand houdt ga je waar je hart je ingeeft Zo ben ik in Memphis gekomen Zo kwam ik in Memphis Ik weet dat als je hem gezien hebt Je het me zou vertellen want je bent mijn vriend Ik moet hem vinden En uitzoeken in welke problemen hij zit En als je me zegt dat hij niet hier is Je kunt het spoor van mijn tranen volgen Zo ben ik in Memphis gekomen Zo ben ik in Memphis gekomen Hij werd kwaad en zei altijd. dat hij terug zou gaan en haar op een dag zou vinden Zo kwam ik in Memphis Zo ben ik in Memphis terechtgekomen Ik heb geen hap gegeten of geslapen in drie dagen en nachten Zo kwam ik in Memphis Zo ben ik in Memphis gekomen