Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rosie Thomas Songtekst: You and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rosie Thomas - You and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rosie Thomas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rosie Thomas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You and me .

Origineel

You and me, me and you
There’s so much that we’ve been through,
through it all I’ve come to understand Gods love.
And if tomorrow never comes
know this twice, just know this once.
Knowing you has made me able to go on.

You and me, me and you
There couldn’t be a better two,
to be blessed
And know the meaning of true love.
And if you leave me I feel scared,
fall apart so unprepared.
But I dare
To make it through all on my own.
Yes I dare to make it through on my own.

 

Vertaling

Jij en ik, ik en jij
Er is zoveel waar we doorheen zijn gegaan
Door alles ben ik Gods liefde gaan begrijpen
En als morgen nooit komt
Weet dit twee keer, weet dit gewoon een keer
Jou kennen heeft er voor gezorgd dat ik door kan gaan

Jij en ik, ik en jij
Er zou geen beter paar kunnen zijn
Om gezegend te zijn
En de betekenis van echte liefde te kennen
En als jij me verliet voel ik me bang,
Stort in elkaar, zo onvoorbereid
Maar ik durf het aan
Om er zelf helemaal alleen doorheen te komen
Ja, ik durf het aan om er zelf doorheen te komen