Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rosse Songtekst: Colour Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rosse - Colour Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Colour Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rosse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rosse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Colour Me .

Origineel

Here we are again fading light Those gleaming eyes and freckled smile light up the night Here we are alone, my lips on yours The taste of candy and salt drives me for more Tied to my urn with your ball-point pen Say you love me again and again There will never be an end To this love my dear friend   [Chorus] You, colour me You colour my soul Paint me red in places once filled with gold You, colour me You colour my soul Make me dream of things I never did once before   [Verse 2] Here we are again Telling me its my fault Things I don't understand, things beyond control Here we are alone You resting by my side Those broken glass shatter me and cloud my mind Before you stab my heart with your ball-point pen Say you love me again and again There will never be an end To this love my dear friend   [Chorus] You, colour me You colour my soul Paint me red in places once filled with gold You, colour me You colour my soul Made me dream of things I never did once before   [Bridge] Lipstick stains on these clothes of mine Hold your scent frozen in time Lipstick stains on these clothes of mine Hold your love frozen in time   [Chorus] You, colour me You colour my soul Paint me red in places once filled with gold You, colour me You colour my soul Make me dream of things I never did once before You

 

Vertaling

Hier zijn we weer licht aan het vervagen Die glimmende ogen en sproetenlach lichten de nacht op Hier zijn we alleen, mijn lippen op de jouwe De smaak van snoep en zout drijft me voor meer Gebonden aan mijn urn met je balpen Zeg dat je steeds weer van me houdt Er zal nooit een einde komen Aan deze liefde mijn beste vriend [Koor] Jij, kleur mij Je kleurt mijn ziel Verf me rood op plaatsen die ooit met goud waren gevuld Jij, kleur mij Je kleurt mijn ziel Laat me dromen over dingen die ik nooit eerder heb gedaan [Verse 2] Hier zijn we weer Mij ??vertellen dat het mijn schuld is Dingen die ik niet begrijp, dingen die verder gaan dan controle Hier zijn we alleen Je rust aan mijn zijde Dat gebroken glas verbrijzelt me ??en verduistert mijn gedachten Voordat je mijn hart met je balpen stoot Zeg dat je steeds weer van me houdt Er zal nooit een einde komen Aan deze liefde mijn beste vriend [Koor] Jij, kleur mij Je kleurt mijn ziel Verf me rood op plaatsen die ooit met goud waren gevuld Jij, kleur mij Je kleurt mijn ziel Heeft me laten dromen over dingen die ik nooit eerder heb gedaan [Brug] Lippenstiftvlekken op deze kleding van mij Houd je geur bevroren in de tijd Lippenstiftvlekken op deze kleding van mij Houd je liefde bevroren in de tijd [Koor] Jij, kleur mij Je kleurt mijn ziel Verf me rood op plaatsen die ooit met goud waren gevuld Jij, kleur mij Je kleurt mijn ziel Laat me dromen over dingen die ik nooit eerder heb gedaan U