Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roupa nova Songtekst: eu estou apaixonado por você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roupa nova - eu estou apaixonado por você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu estou apaixonado por você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roupa nova! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roupa nova en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu estou apaixonado por você .

Origineel

Eu estou apaixonado por você. E nem mesmo tenho jeito de falar do meu amor. Que é grande sim. Que é tudo enfim. Que existe em mim. Eu estou apaixonado. Eu estou apaixonado por você. E não posso mais ficar distante assim do seu carinho. E sei porque. Tudo que faço. Penso em você. É que estou apaixonado. Fico esperando. Um minutinho. Mesmo que seja. Só pra ganhar um beijinho, rapidamente. E depressa dizer. Eu estou apaixonado. Fico esperando...

 

Vertaling

Ik ben verliefd op je. En ik kan niet eens over mijn liefde spreken. Dat het groot is, ja. Dat het eindelijk alles is. Dat bestaat in mij. Ik ben verliefd. Ik ben verliefd op je. En ik kan niet zo ver weg blijven van jouw genegenheid. En ik weet waarom. Alles wat ik doe. Ik denk aan jou. Ik ben verliefd. Ik blijf wachten. Een klein minuutje. Zelfs als dat zo is. Gewoon om een kus te krijgen, snel. En snel zeggen. Ik ben verliefd. Ik blijf wachten...