Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roupa nova Songtekst: na mira do coração

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roupa nova - na mira do coração ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van na mira do coração? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roupa nova! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roupa nova en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals na mira do coração .

Origineel

Tinha um brilho nos seus olhos. Era um fogo pelo corpo. Um jeito meigo e manso de falar. Que eu nunca pude esquecer. Tinha um riso debochado. Da vontade do pecado. E um gosto puro de primeira vez. Que ainda não deu pra entender. Mergulhou. Bem na mira do coração. Me tocou. Meio fácil demais. Cada vez. Foi como um banho de emoção. Como eu quis. Que (tudo) durasse pra sempre. Sempre. Me invadiu de madrugada. Fez amor e foi amada. Trazendo uma certeza natural. De quem chegou pra ficar. Mergulhou.... Me deixou sem dizer nada. Feito página virada. Ficando uma lembrança pra sonhar. Que o tempo pudesse voltar. E tudo durasse pra sempre. Sempre, sempre.

 

Vertaling

Er was een glinstering in zijn ogen. Er was een vuur in zijn lichaam. Een zachte, zachte manier van spreken. Ik zou het nooit kunnen vergeten. Hij had een liederlijke lach. De wil om te zondigen. En een pure smaak van de eerste keer. Ik begreep het nog steeds niet. Het zonk in. Precies in het vizier van mijn hart. Raakte me aan. Een beetje te gemakkelijk. Elke keer. Het was als een douche van emotie. Hoe ik het wilde. Dat het eeuwig zou duren. Voor altijd. Het overviel me bij dageraad. De liefde bedreven en bemind werden. Het brengen van een natuurlijke zekerheid Van iemand die hier is om te blijven. Gedoopt.... Liet me achter zonder een woord te zeggen. Als een bladzijde omgeslagen. Een herinnering achterlaten om te dromen. Die tijd kan terugkomen En alles zou eeuwig duren. Altijd, altijd.