Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roupa nova Songtekst: what a wonderful world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roupa nova - what a wonderful world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what a wonderful world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roupa nova! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roupa nova en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what a wonderful world .

Origineel

I see trees of green, red roses too. I see them bloom for me and you. And I think to myself what a wonderful world.. I see skies of blue and clouds of white. The bright blessed day, the dark sacred night. And I think to myself what a wonderful world.. The colors of the rainbow so pretty in the sky. Are also on the faces of people going by. I see friends shaking hands saying how do you do. They’re really saying I love you.. I hear babies crying, I watch them grow. They’ll learn much more than I’ll never know. And I think to myself what a wonderful world. Yes I think to myself what a wonderful world.. . by: Niih.

 

Vertaling

Ik zie bomen van groen, rode rozen ook. Ik zie ze bloeien voor mij en jou. En ik denk bij mezelf wat een prachtige wereld... Ik zie blauwe luchten en witte wolken. De heldere, gezegende dag, de donkere, heilige nacht. En ik denk bij mezelf wat een prachtige wereld... De kleuren van de regenboog zo mooi in de lucht. Zijn ook op de gezichten van de mensen die voorbij gaan. Ik zie vrienden elkaar de hand schudden en zeggen hoe gaat het met je. Ze zeggen eigenlijk ik hou van je... Ik hoor baby's huilen, ik zie ze groeien. Ze zullen veel meer leren dan ik nooit zal weten. En ik denk bij mezelf wat een prachtige wereld. Ja, ik denk bij mezelf, wat een prachtige wereld... bij: Niih.