Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rowwen Heze Songtekst: Zoveul joar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rowwen Heze - Zoveul joar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Zoveul joar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rowwen Heze! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rowwen Heze en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Zoveul joar .

Origineel

Zoveul joar
En ik heb vul te lang gewacht
Dat ik van ow heelt
Heb ik noeit teage ow gezagd

Zoveul joar
Hadde geej amper wat an meej
Of ik droemde
Of d'r kwaam wir wat moeis vurbeej

Zoveul joar
En als geej weg zut goan
Waas dat d'n ierste kier
Dat geej meej pien het gedoan

Zoveul joar
Deej ik hopeloos mien best
En geej lachte
En geej deed de rest

Zoveul joar
Zonne moeie lange tied
Zoveul daag
En van neet iene heb ik spiet

Zoveul joar
En als geej weg zut goan
Waas dat d'n ierste kier
Dat ge meej pien het gedoan

 

Vertaling

Zoveel jaar
En ik heb veel te lang gewacht
Dat ik van jou hield
heb ik nooit tegen je gezegd

Zoveel jaar
Had je amper wat aan mij
Of ik droomde
Of er kwam weer wat moois voorbij

Zoveel jaar
En als jij weg zou gaan
Was dat de eerste keer
Dat je me pijn hebt gedaan

Zoveel jaar
Deed ik hopeloos mijn best
En jij lachtte
En jij deed de rest

Zoveel jaar
Zo'n mooie lange tijd
Zoveel dagen
En van niet een heb ik spijt

Zoveel jaar
En als jij weg zou gaan
Was dat de eerste keer
Dat je pijn hebt gedaan