Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roxette Songtekst: from head to toe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roxette - from head to toe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van from head to toe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roxette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roxette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals from head to toe .

Origineel

I knew the minute I saw you, that we,. we were two of a kind.. And I knew, yea, when I danced with you,. abduct in a miracle mind.. I keep my head up high.. I keep my love alive. Yea, yea, yea! /. You go from head to toe, this mystery has taken over me -. I know.. You make the true love shine.. You go from head to toe, there's all emotions flowing over me -. I know.. You make the true love shine, eye to eye /. Well I've had a love that once blinded me,. but now it makes me wanna cry.. Well her heart is soaked with such cruelty,. her 'hello' sure sounds like 'good-bye'.. But I keep my head up high.. I keep my love alive. Yea, yea, yea! /. You go from head to toe....

 

Vertaling

Ik wist het toen ik je zag, dat wij twee gelijken waren... En ik wist, ja, toen ik met je danste, ontvoerde in een wonderbaarlijke geest... Ik hou mijn hoofd hoog... Ik hou mijn liefde levend. Ja, ja, ja! /Je gaat van top tot teen, dit mysterie heeft mij overgenomen. Ik weet het... Jij laat de ware liefde schijnen... Je gaat van top tot teen, alle emoties stromen over me heen -. Ik weet het.. Jij laat de ware liefde schijnen, oog in oog /. Nou ik heb een liefde gehad die me ooit verblindde,. maar nu maakt het me aan het huilen.. Haar hart is doordrenkt met zo'n wreedheid. Haar 'hallo' klinkt als 'vaarwel'. Maar ik hou mijn hoofd hoog... Ik hou mijn liefde levend. Ja, ja, ja! /Je gaat van kop tot teen...