Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roxy music Songtekst: in the midnight hour 1999 remaster

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roxy music - in the midnight hour 1999 remaster ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the midnight hour 1999 remaster? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roxy music! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roxy music en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the midnight hour 1999 remaster .

Origineel

I'm gonna wait till the midnight hour That's when my love comes tumbling down I'm gonna wait till the midnight hour When there's no one else around I'm gonna take you girl and hold you And do all the things I told you In the midnight hour I'm gonna wait till the stars come out And see that twinkle in your eye I'm gonna wait till the midnight hour That's when my love begins to shine I'm gonna take you girl and hold you And do all things I told you In the midnight hour

 

Vertaling

Ik ga wachten tot middernacht Dat is wanneer mijn liefde naar beneden komt vallen Ik wacht tot middernacht When there's no one else around Ik neem je meisje en hou je vast En al de dingen doen die ik je gezegd heb In het middernachtelijk uur Ik wacht tot de sterren tevoorschijn komen En die twinkeling in je ogen zien I'm gonna wait till the midnight hour Dat is wanneer mijn liefde begint te schijnen Ik neem je meisje en hou je vast En alles doen wat ik je gezegd heb In het middernachtelijk uur