Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roxy music Songtekst: ladytron

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roxy music - ladytron ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ladytron? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roxy music! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roxy music en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ladytron .

Origineel

You've got me girl on the run around, run around Got me all around town You've got me girl on the run around And it's getting me down, getting me down Lady if you want to find a lover then you look no further For I'm gonna be your only Searching at the start of the season and my only reason Is that I'll get to you I'll find some way of connection, hiding my intention Then I'll move up close to you I'll use you and I'll confuse you and then I'll lose you Still you won't suspect me

 

Vertaling

Je hebt me meisje op de vlucht, op de vlucht Got me all around town You've got me girl on the run around And it's getting me down, getting me down Lady if you want to find a lover then you look no further For I'm gonna be your only zoeken aan het begin van het seizoen en mijn enige reden is dat ik bij je zal komen Ik zal een manier vinden om verbinding te maken, mijn bedoeling verbergen Dan zal ik dicht bij je komen Ik zal je gebruiken en verwarren en dan zal ik je verliezen Toch zul je me niet verdenken