Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roy orbison Songtekst: it's too late

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roy orbison - it's too late ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's too late? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roy orbison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roy orbison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's too late .

Origineel

It's too late, she's gone It's too late, my baby's gone Wish I had told her she was my only one But it's too late, she's gone It's a weak man that cries So I guess I'd better dry my eyes Guess I will miss her more than anyone But it's too late she's gone She's gone yeah she's gone She's gone my baby's gone She's gone yeah she's gone Where can my baby be? I wonder does she know When she left me it hurt me so I need your lovin' Please don't make me wait And tell me it's not too late

 

Vertaling

Het is te laat, ze is weg Het is te laat, mijn baby is weg Ik wou dat ik haar had verteld dat ze mijn enige was Maar het is te laat, ze is weg Het is een zwakke man die huilt Dus ik denk dat ik beter mijn ogen kan drogen Ik denk dat ik haar meer dan wie ook zal missen But it's too late she's gone She's gone yeah she's gone She's gone my baby's gone She's gone yeah she's gone Waar kan mijn baby zijn? Ik vraag me af of ze het weet. When she left me it hurt me so I need your lovin' Alsjeblieft, laat me niet wachten En zeg me dat het nog niet te laat is