Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roy orbison Songtekst: my prayer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roy orbison - my prayer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my prayer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roy orbison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roy orbison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my prayer .

Origineel

When the twilight is gone and no songbirds are singing When the twilight is gone you come into my heart And here in my heart you will stay while I pray My prayer is to linger with you At the end of the day in a dream that's divine My prayer is a rapture in blue With the world far away and your lips close to mine Tonight while our hearts are aglow Oh tell me the words that I'm longing to know My prayer and the answer you give May they still be the same for as long as we live That you'll always be there at the end of my prayer

 

Vertaling

Als de schemering weg is en geen zangvogel zingt Als de schemering weg is kom je in mijn hart En hier in mijn hart zul je blijven terwijl ik bid Mijn gebed is om bij jou te blijven Aan het eind van de dag in een droom die goddelijk is Mijn gebed is een vervoering in blauw Met de wereld ver weg en jouw lippen dicht bij de mijne Vanavond terwijl onze harten gloeien Oh vertel me de woorden die ik verlang te weten Mijn gebed en het antwoord dat jij geeft Mogen ze nog hetzelfde zijn zolang wij leven Dat jij er altijd zult zijn aan het eind van mijn gebed