Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roy orbison Songtekst: oh, pretty woman [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roy orbison - oh, pretty woman [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, pretty woman [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roy orbison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roy orbison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, pretty woman [live] .

Origineel

Pretty woman, walkin' down the street Pretty woman the kind I like to meet Pretty woman I don't believe you, you're not the truth No one could look as good as you, mercy Pretty woman won't you pardon me Pretty woman I couldn't help but see Pretty woman that you look lovely as can be Are you lonely just like me Pretty woman stop awhile Pretty woman talk awhile Pretty woman give your smile to me Pretty woman yeah, yeah, yeah Pretty woman look my way Pretty woman say you'll stay with me 'Cause I need you, I'll treat you right Come with me baby, be mine tonight Pretty woman don't walk on by Pretty woman don't make me cry Pretty woman don't walk away, hey, OK If that's the way it must be, OK I guess I'll go on home, it's late There'll be tomorrow night, but wait What do I see? Is she walkin' back to me? Yeah, she's walkin' back to me Oh, oh, pretty woman.

 

Vertaling

Mooie vrouw, loopt door de straat Mooie vrouw, het soort dat ik graag ontmoet Mooie vrouw, ik geloof je niet, je bent niet de waarheid Niemand kan er zo goed uitzien als jij, genade Mooie vrouw, vergeef me Knappe vrouw, ik kon het niet helpen, maar ik zag Knappe vrouw dat je er zo mooi uitziet als maar kan Ben je eenzaam net als ik Mooie vrouw stop even Mooie vrouw praat een poosje Mooie vrouw geef me je glimlach Mooie vrouw ja, ja, ja Mooie vrouw kijk mijn kant op Mooie vrouw zeg dat je bij me blijft Want ik heb je nodig, ik zal je goed behandelen Kom met me mee baby, wees vannacht de mijne Mooie vrouw loop me niet voorbij Mooie vrouw maak me niet aan het huilen Mooie vrouw loop niet weg, hé, OK Als dat de manier is waarop het moet zijn, OK Ik denk dat ik maar naar huis ga, het is al laat Morgenavond is er nog, maar wacht Wat zie ik? Loopt ze terug naar mij? Ja, ze loopt terug naar mij Oh, oh, mooie vrouw.