Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roy orbison Songtekst: summer song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roy orbison - summer song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roy orbison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roy orbison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer song .

Origineel

Our summer song lingers on in my memory Since you've been gone from me Summer's come again, and again I'm alone Wish you were near when I hear our summer song Our summer song lives on and on and on Inside of me, and it will, yes Until you return to me Oh, when the leaves fall away from the trees I'll still be blue all winter long And I'll sing our summer song and dream of you I'll sing our summer song and dream of you

 

Vertaling

Ons zomerlied blijft in mijn geheugen hangen Sinds je van me weg bent De zomer is weer aangebroken, en weer ben ik alleen Ik wou dat je in de buurt was als ik ons zomerliedje hoor Ons zomerliedje leeft voort en voort en voort Binnenin mij, en dat zal het, ja Tot je naar me terugkeert Oh, als de bladeren van de bomen vallen zal ik de hele winter nog blauw zijn En ik zing ons zomerlied en droom van jou Ik zing ons zomerlied en droom van jou