Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roy orbison Songtekst: sweet and easy to love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roy orbison - sweet and easy to love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet and easy to love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roy orbison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roy orbison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet and easy to love .

Origineel

Well it's so sweet and easy to love you Like I do yes it's true I love you And it's so sweet and easy to want you On my mind all the time say you're mine I want you to say you'll always stay and be my love so true Because I know if you ever go I won't get over you 'Cause it's so sweet and easy to love you Like I do yes it's true I love you Well it's so sweet and easy to love you Like I do yes it's true I love you And it's so sweet and easy to hold you Close to me, lovingly, tenderly Now I will never love another I want only you I want to say in every way that you're my dream come true 'Cause it's so sweet and easy to love you Like I do yes it's true I love you I love you, I love you

 

Vertaling

Nou het is zo lief en makkelijk om van je te houden Zoals ik doe, ja het is waar, ik hou van je En het is zo lief en makkelijk om je te willen In mijn gedachten de hele tijd zeg dat je van mij bent Ik wil dat je zegt dat je altijd zult blijven en dat je mijn ware liefde bent Want ik weet dat als je ooit weggaat ik niet over je heen kom Want het is zo lief en makkelijk om van je te houden Zoals ik doe, ja, het is waar, ik hou van je Nou het is zo lief en makkelijk om van je te houden Zoals ik doe, ja het is waar, ik hou van je En het is zo lief en makkelijk om je vast te houden Dicht bij me, liefdevol, teder Nu zal ik nooit van een ander houden ik wil alleen jou Ik wil op alle manieren zeggen dat jij mijn droom bent die uitkomt Want het is zo lief en makkelijk om van je te houden Zoals ik doe ja het is waar ik hou van je Ik hou van je, ik hou van je