Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roy orbison Songtekst: you don't know me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roy orbison - you don't know me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don't know me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roy orbison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roy orbison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don't know me .

Origineel

You give your hand to me and then you say hello And I can hardly speak, my heart is beating so And anyone could tell, you think you know me well But you don't know me No you don't know the one who dreams of you at night And longs to kiss your lips and longs to hold you tight To you I'm just a friend, and that's all I've ever been No, you don't know me For I never knew the art of making love Though my heart aches with love for you Afraid and shy I let my chance go by The chance that you might love me too You give your hand to me and then you say good-bye I watch you walk away beside the lucky guy To never, never know the one who loves you so No, you don't know me

 

Vertaling

Je geeft me je hand en dan zeg je hallo En ik kan nauwelijks praten, mijn hart klopt zo En iedereen kan zien, dat je denkt dat je me goed kent Maar je kent me niet Nee, je kent degene niet die 's nachts van je droomt En verlangt om je lippen te kussen en je stevig vast te houden Voor jou ben ik gewoon een vriend, en dat is alles wat ik ooit ben geweest Nee, je kent me niet Want ik heb nooit de kunst van het bedrijven van de liefde gekend Hoewel mijn hart pijn doet van liefde voor jou Bang en verlegen laat ik mijn kans voorbij gaan De kans dat jij misschien ook van mij houdt Je geeft me je hand en dan zeg je vaarwel Ik zie je weglopen naast de gelukkige jongen Om nooit, nooit degene te kennen die zo van je houdt Nee, je kent me niet