Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: royal tailor Songtekst: jesus love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: royal tailor - jesus love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van royal tailor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van royal tailor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus love .

Origineel

So many different versions of a word that's been distorted Twisted into something that it's not Yeah love's just an expression, No I don't think that we get it Cause the truth of the meaning's been lost I won't live my whole life and be desensitized, missing all You have for me Give me that love, that Jesus love Give me that Jesus love Give me that love, that Jesus love Give me that Jesus love No greater love, than Jesus love His love's more than enough I'm lost without it, now I've found it All about it, Jesus love I don't understand it, no my mind can't comprehend it Something worth more than a billion is free The sacrifice was given so my sin would be forgiven Cause I'm loved unconditionally I won't live my whole life and be desensitized, missing all You have for me This love is greater, this love is stronger This love is deeper than any other Love came callin, came knockin A young punk in these dunks, I'm rockin' Just 13 with that young boy, lean No gotee, the face was clean Dozens of friends, but then I ran with the cousins Head to the sky, you could never tell me nothin' But You called, I heard and just soon enough I got trucked by that Jesus Love

 

Vertaling

Zoveel verschillende versies van een woord dat vervormd is Verdraaid in iets dat het niet is Ja, liefde is gewoon een uitdrukking, Nee, ik denk niet dat we het snappen Want de waarheid van de betekenis is verloren gegaan Ik wil niet m'n hele leven ongevoelig blijven en missen wat U voor me hebt. Geef me die liefde, die Jezus liefde Geef me die Jezus-liefde Geef me die liefde, die Jezus-liefde Geef me die Jezus-liefde Geen grotere liefde, dan de liefde van Jezus Zijn liefde is meer dan genoeg Ik ben verloren zonder, nu heb ik het gevonden Alles erover, Jezus liefde Ik begrijp het niet, nee mijn verstand kan het niet bevatten Iets dat meer waard is dan een miljard is gratis Het offer werd gegeven zodat mijn zonde vergeven zou worden Want ik ben onvoorwaardelijk geliefd Ik zal niet mijn hele leven leven en ongevoelig zijn, alles missen wat U voor mij hebt Deze liefde is groter, deze liefde is sterker Deze liefde is dieper dan alle andere Love came callin, came knockin A young punk in these dunks, I'm rockin' Just 13 with that young boy, lean No gotee, the face was clean Dozijnen vrienden, maar toen liep ik met de neven Hoofd naar de hemel, je kon me nooit iets vertellen Maar je riep, ik hoorde en net snel genoeg Ik werd door die Jezus liefde