Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: royal tailor Songtekst: wannabe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: royal tailor - wannabe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wannabe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van royal tailor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van royal tailor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wannabe .

Origineel

I was just walking home iPod and my headphones on Thinking 'bout who I wanna be TV, magazines and the billboards All say I'd be cool if I had more But that's a lie I must ignore This world just keeps on trying But it ain't satisfying This hunger in my soul 'Cause they don't even know That my identity Is more than what they see It's in the One who came to set me free So I can be who I wannabe Gotta friend lives down the road Livin' life like a TV show But his big ol' house is not a home (nah nah nah nah) Gotta Benz, got friends but he's not sure Would they be there if he was poor That's not the life I'm looking for

 

Vertaling

Ik liep net naar huis iPod en mijn koptelefoon op Denkend aan wie ik wil zijn TV, tijdschriften en de billboards Ze zeggen allemaal dat ik cool zou zijn als ik meer had Maar dat is een leugen die ik moet negeren Deze wereld blijft maar proberen Maar het is niet bevredigend Deze honger in mijn ziel 'Cause they don't even know Dat mijn identiteit meer is dan wat ze zien Het is in Degene die kwam om mij te bevrijden Zodat ik kan zijn wie ik wil zijn Gotta friend lives down the road Hij leeft het leven als een TV show But his big ol' house is not a home (nah nah nah nah) Gotta Benz, got friends but he's not sure Would they be there if he was poor That's not the life I'm looking for