Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: royal trux Songtekst: lights on the levee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: royal trux - lights on the levee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lights on the levee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van royal trux! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van royal trux en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lights on the levee .

Origineel

There's not too many locals in the place where I'm working A poison jams love but they hold onto pretension They don't wanna go home Ivory girl spent some time walking the levee I saw her there 'cause that is where I'm usually lookin' They wanna keep dry When I look around, nothing's coming down When's the flood gonna take me out Could be to today, who cares anyway We got all the world to run Lucy Mae Maximus baby, you wanna invade me But Jesus told me nothin' piss him off Like those who misquote him He wants to get straight Some kids got excited and rode their bikes on the levee When the lights went out, I knew that they had drowned In the valley The river don't care No one to guard the row Everyone stays alone He just fell out backwards from the overflow When I look around, nothing's coming down When will the water wash me out

 

Vertaling

Er zijn niet veel lokale bewoners op de plek waar ik werk. Een gif jams liefde maar ze houden vast aan pretentie They don't wanna go home Ivory girl heeft wat tijd doorgebracht lopend langs de dijk Ik zag haar daar, want dat is waar ik meestal kijk Ze willen droog blijven Als ik rondkijk, komt er niets naar beneden Wanneer zal de vloed me uitschakelen? Het kan tot vandaag zijn, wat maakt het uit We got all the world to run Lucy Mae Maximus baby, je wilt bij me binnenvallen Maar Jezus zei me dat niets hem kwaad maakte Zoals zij die hem verkeerd citeren Hij wil het rechtzetten. Sommige kinderen werden opgewonden en reden met hun fiets over de oever. Toen de lichten uitgingen, wist ik dat ze verdronken waren In de vallei. De rivier kan me niet schelen. Niemand om de rij te bewaken Iedereen blijft alleen Hij viel gewoon achterover uit de overloop When I look around, nothing's coming down Wanneer zal het water me wegspoelen