Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: röyksopp Songtekst: running to the sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: röyksopp - running to the sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running to the sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van röyksopp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van röyksopp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running to the sea .

Origineel

[Verse 1] I could hear them howling from afar I saw them rushing to your car In a moment all went screaming wild Until the darkness killed the light [Chorus 1] I remember running to the sea The burning houses and the trees I remember running to the sea Alone and blinded by the fear [Hook] And the river flows beneath your skin Like savage horses kept within And all is wasted in the sand Like breaking diamonds with your hand [Chorus 2] I remember running to the sea Remember falling to my knees I remember gliding off the shore Until I touched the ocean floor [Hook] And the river flows beneath your skin Like savage horses kept within And all is wasted in the sand Like breaking diamonds with your hand [Outro] And the river grows inside of me And the river grows inside of me And the river grows inside of me And the river grows inside of me

 

Vertaling

[Vers 1] Ik kon ze al van verre horen huilen. Ik zag ze zich naar je auto haasten In een oogwenk werden ze gillend wild Tot de duisternis het licht doodde [Chorus 1] Ik herinner me dat ik naar de zee rende De brandende huizen en de bomen Ik herinner me dat ik naar de zee rende Alleen en verblind door de angst [Hook] En de rivier stroomt onder je huid Als wilde paarden binnen gehouden En alles wordt verspild in het zand Zoals diamanten breken met je hand [Chorus 2] Ik herinner me dat ik naar de zee rende Ik herinner me dat ik op mijn knieën viel Ik herinner me dat ik van de kust gleed Tot ik de bodem van de oceaan raakte [Hook] En de rivier stroomt onder je huid Als wilde paarden van binnen gehouden En alles wordt verspild in het zand Zoals diamanten breken met je hand [Outro] En de rivier groeit in mij En de rivier groeit in mij En de rivier groeit in mij En de rivier groeit in mij