Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rpm Songtekst: show it to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rpm - show it to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show it to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rpm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rpm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show it to me .

Origineel

In the passageways of this place. The eyes are gazed by its tortured souls. Streets full of walking bones. People's tears are like a stream. Everywhere I look I can see a falen person. In a sordid gutter. Agora!. In a city of fear a glow. Is telling me it's me and it is time to say. Let's go in this promised land. children of the war. Come back to me. (The Children with the guns). So let's go, while we're still surviving. While the days still shine for me. I can't tell those images of horror. I could never say that. It should be. Easier to me It should be. Show it to me!. While the two of us are still on the streets. Then, in the sun i see. I can see a miracle It's so intense. Im my dreams I've seen your face. Im my dreams I've seen your face. In my dreams I've your face....... Im my dreams...

 

Vertaling

In de gangen van deze plaats. De ogen worden gestaard door zijn gemartelde zielen. Straten vol met wandelende botten. De tranen van de mensen zijn als een stroom. Overal waar ik kijk, zie ik een gevallen mens. In een smerige goot. Agora. In een stad van angst een gloed. Vertelt me dat ik het ben en dat het tijd is om te zeggen. Laten we gaan in dit beloofde land. Kinderen van de oorlog. Kom terug naar mij. (De kinderen met de geweren). Dus laten we gaan, nu we nog leven. Terwijl de dagen nog schijnen voor mij. Ik kan die beelden van verschrikking niet vertellen. Dat zou ik nooit kunnen zeggen. Het zou zo moeten zijn. Gemakkelijker voor mij Het zou moeten zijn. Laat het me zien!. Terwijl wij tweeën nog op straat zijn. Dan, in de zon zie ik. Ik kan een wonder zien Het is zo intens. In mijn dromen heb ik je gezicht gezien. In mijn dromen heb ik je gezicht gezien. In mijn dromen heb ik je gezicht gezien ....... In mijn dromen...