Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ruben studdard Songtekst: the return (of the velvet teddy bear)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ruben studdard - the return (of the velvet teddy bear) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the return (of the velvet teddy bear)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ruben studdard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ruben studdard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the return (of the velvet teddy bear) .

Origineel

K.L. Baby, I know it's been awhile since you seen me And there's a lot of things I wanna show you Most things you never knew I could do Listen, baby, boo, I wanna whisper in ya ear Tell you what I'm all about Re-introduce myself and remove all doubts So you can let your hair down, you can let yourself go 'Cause I came back to let you know That It's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, girls, I'm here It's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, have no fear Oh, are you ready? Yes Are you ready? Yes Baby, are you ready? Yes Are you ready for me? Baby, tell me, yes Are you ready? Yes For your velvet teddy bear Girls, I'm here Shortie, the vibe you're giving me is straight sexy And I gotta do what your body tells me 'Cause I meet expectations better yet exceed 'em You best believe I'm a rider nova Casanova All of the above when it comes to making love You can let your hair down, you can let yourself go 'Cause I came back to let you know That it's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, girls, I'm here It's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, have no fear Oh, are you ready? Yes Are you ready? Yes Baby, are you ready? Yes Are you ready for me? Baby, tell me Yes Are you ready? Yes For your velvet teddy bear Girls, I'm here Shout out to little love music New Ruben, new look, new music Shout out to Larry Jackson that's big spit Oh, Jay records, return of the velvet teddy bear Girls, you should see him It's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, girls, I'm here It's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, have no fear Oh, are you ready? Yes Are you ready? Yes Baby, are you ready? Yes Are you ready for me? Baby, tell me, yes Are you ready? Yes For your velvet teddy bear Girls, I'm here It's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, girls, I'm here It's the return, it's the return Of your velvet teddy bear, have no fear Oh, are you ready? Yes Are you ready? Yes Baby, are you ready? Yes Are you ready for me? Baby, tell me, yes Are you ready? Yes For your velvet teddy bear Girls, I'm here

 

Vertaling

K.L. Schatje, ik weet dat het een tijdje geleden is dat je me gezien hebt En er zijn een heleboel dingen die ik je wil laten zien De meeste dingen waarvan je nooit wist dat ik ze kon Luister, baby, boo, Ik wil in je oor fluisteren Je vertellen wat ik allemaal ben Mezelf opnieuw introduceren en alle twijfels wegnemen Dus je kunt je haar loslaten, je kunt jezelf laten gaan Want ik kwam terug om je te laten weten Dat het de terugkeer is, het is de terugkeer van jullie fluwelen teddybeer, meisjes, ik ben hier Het is de terugkeer, het is de terugkeer van jullie fluwelen teddybeer, wees niet bang Oh, zijn jullie er klaar voor? Ja Zijn jullie klaar? Ja Baby, ben je klaar? Ja Ben je klaar voor mij? Baby, zeg het me, ja Ben je klaar? Ja Voor je fluwelen teddybeer Meiden, ik ben hier Shortie, de vibe die je me geeft is echt sexy En ik moet doen wat je lichaam me zegt 'Cause I meet expectations better yet exceed 'em Je kunt maar beter geloven I'm a rider nova Casanova Al het bovenstaande als het op de liefde aankomt Je kunt je haar loslaten, je kunt jezelf laten gaan 'Cause I came back to let you know Dat het de terugkeer is, het is de terugkeer van jullie fluwelen teddybeer, meisjes, ik ben hier Het is de terugkeer, het is de terugkeer Van jullie fluwelen teddybeer, wees niet bang Oh, zijn jullie er klaar voor? Ja Zijn jullie klaar? Ja Baby, ben je klaar? Ja Ben je klaar voor mij? Baby, zeg me ja Ben je klaar? Ja. Voor je fluwelen teddybeer Meisjes, ik ben hier Shout out to little love music Nieuwe Ruben, nieuwe look, nieuwe muziek Shout out to Larry Jackson that's big spit Oh, Jay records, terugkeer van de fluwelen teddybeer Girls, you should see him Het is de terugkeer, het is de terugkeer Van jullie fluwelen teddybeer, meiden, ik ben hier Het is de terugkeer, het is de terugkeer Van jullie fluwelen teddybeer, wees niet bang Oh, zijn jullie er klaar voor? Ja Zijn jullie klaar? Ja Baby, ben je klaar? Ja Ben je klaar voor mij? Baby, zeg het me, ja Ben je klaar? Ja Voor je fluwelen teddybeer Meisjes, ik ben hier It's the return, it's the return Van jullie fluwelen teddybeer, meisjes, ik ben hier It's the return, it's the return Van jullie fluwelen teddybeer, heb geen angst Oh, zijn jullie er klaar voor? Ja Zijn jullie klaar? Ja Baby, ben je klaar? Ja Ben je klaar voor mij? Baby, zeg het me, ja Ben je klaar? Ja Voor je fluwelen teddybeer Meisjes, ik ben hier