Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ruben studdard Songtekst: to da crib

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ruben studdard - to da crib ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to da crib? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ruben studdard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ruben studdard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to da crib .

Origineel

Let's go, let's go, KL Let's go, let's go Let's go, let's go Hey, there sexy lady over there Girl, you looking so good, girl I swear That I wanna have you on my team No bench baby girl, you can start for me It's okay if you wanna, girl Hold the bar down at the club, girl 'Cause you stand out, girl Anywhere that you are, girl You the number one stunna in here Girl, you got me thinking about getting outta here And going to da crib if you're wit me Baby girl, are you wit me? You're like something from outta a dream Face like Heliana, body like freak Let's go to my crib if you wit me Baby girl, are you wit me? I'm telling you you won't forget it, girl Even though you thought he watch your world See he wasn't me, girl And I know I'm a pro at it You can look from here to Tokyo You'll never find a man That treats ya so good like I do, girl It'll be alright, girl, if you wanna Hold the bar down at this club, girl Stand at the wall at this club, girl 'Cause you stand out, girl Anywhere that you are, baby girl You the number one stunna in here Girl, you got me thinking about getting outta here And going to da crib if you're wit me Baby girl, are you wit me? You're like something from outta a dream Face like Heliana, body like freak Let's go to my crib if you wit me Baby girl, are you wit me? Hey, baby girl, it's really necessary Miss Stacy Jasmine's along with me Or maybe Halle Berry You're looking like all three But all alone you stand as one Let's get this done, let's leave this club 'Cause shortie you the one from where I'm standing, girl You know that you're the champion You're killing all these chickens in here, plucking all of 'em You got the type of look that niggas only dream about Go tell all your friends, go grab your folk 'Cause girl we're leaving out You the number one stunna in here Girl, you got me thinking about getting outta here And going to da crib if you're wit me, baby You're like something from outta a dream Face like Heliana, body like freak Let's go to my crib

 

Vertaling

Kom op, kom op, KL Laten we gaan, laten we gaan Laten we gaan, laten we gaan Hé, sexy dame daar. Meid, je ziet er zo goed uit, meid, ik zweer het. Dat ik je in mijn team wil hebben Geen bank, meisje, je mag voor mij beginnen Het is goed als je wilt, meisje Hou de bar beneden in de club, meisje Want je valt op, meisje Overal waar je bent, meisje Jij bent de nummer één stunna hier Meid, je hebt me aan het denken gezet om hier weg te gaan And going to da crib if you're with me Baby girl, ben je bij me? Je bent als iets uit een droom Gezicht als Heliana, lichaam als een freak Laten we naar mijn wieg gaan als je met me bent Baby girl, ben je bij me? Ik zeg je dat je het niet zult vergeten, meisje Ook al dacht je dat hij jouw wereld in de gaten hield Zie je, hij was mij niet, meisje En ik weet dat ik er een pro in ben Je kunt van hier tot Tokio kijken Je zult nooit een man vinden Die je zo goed behandelt als ik, meisje Het komt wel goed, meisje, als je wilt Hou de bar vast in deze club, meisje Ga tegen de muur staan in deze club, meisje Cause you stand out, girl Overal waar je bent, baby girl You the number one stunna in here Meid, je hebt me aan het denken gezet om hier weg te gaan En naar de wieg te gaan als je bij me bent Baby girl, ben je bij me? Je bent als iets uit een droom Gezicht als Heliana, lichaam als een freak Laten we naar mijn wieg gaan als je met me bent Meisje, ben je bij me? Hey, baby girl, het is echt nodig Miss Stacy Jasmine's gaat met me mee Of misschien Halle Berry You're looking like all three But all alone you stand as one Laten we dit afhandelen, laten we deze club verlaten 'Cause shortie you the one from where I'm standing, girl Je weet dat je de kampioen bent Je doodt al deze kippen hier, plukt ze allemaal Je hebt het type blik waar nikkers alleen van dromen Vertel het al je vrienden, pak je volk 'Cause girl we're leaving out You the number one stunna in here Girl, you got me thinking about getting outta here En naar de wieg te gaan als je bij me bent, baby Je bent als iets uit een droom Gezicht als Heliana, lichaam als een freak Laten we naar mijn wieg gaan