Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ruby O Fee Songtekst: Ordinary Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ruby O Fee - Ordinary Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ordinary Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ruby O Fee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ruby O Fee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ordinary Girl .

Origineel

I'm just an ordinary girl, with an ordinary wish. I want love. I'm just an ordinary girl, in this confusing world. Give me love. You see me walking in these grown up shoes, but I don't know where to go. Eyes fall on me, but what you really see, is a lonely soul, all alone. I'm just an ordinary girl, with no ordinary life. I miss love. I'm just an ordinary girl, in this confusing world. Where's my love? Behind this smile, there's a waterfall leading to an ocean, full of fears. What you see is not what you get, in my queen size bed, I'm all alone. I'm just an ordinary girl, in no ordinary world. Don't know where to go, don't know where's my home, all alone. I'm just an ordinary girl, in this confusing world. Give me love.

 

Vertaling

Ik ben maar een gewoon meisje, een gewone wens. Ik wil liefde. Ik ben maar een gewoon meisje, in deze verwarrende wereld. Geef me liefde. Je ziet me wandelen in deze volwassen schoenen, maar ik weet niet waar te gaan. Ogen vallen op mij, maar wat je echt zien, is een eenzame ziel, helemaal alleen. Ik ben maar een gewoon meisje, zonder het gewone leven. Ik mis de liefde. Ik ben maar een gewoon meisje, in deze verwarrende wereld. Waar is mijn liefde? Achter deze glimlach, is er een waterval wat leidt tot een oceaan, vol angsten. Wat je ziet is niet wat je krijgt, in mijn queen size bed, Ik ben helemaal alleen. Ik ben maar een gewoon meisje, in geen gewone wereld. Weet niet waar te gaan, weet niet waar is mijn thuis, helemaal alleen. Ik ben maar een gewoon meisje, in deze verwarrende wereld. Geef me liefde.