Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rudimental Songtekst: hell could freeze

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rudimental - hell could freeze ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hell could freeze? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rudimental! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rudimental en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hell could freeze .

Origineel

Hell could freeze over now You want peace, hear me shout Hell could freeze (hell could freeze) over now (over now) You want peace (you want peace), hear me shout (hear me shout) Uh, I wrote this to tell you how much I’m missing you And how ironically I’m feeling crazy as an institute I’m contemplating times you told me that I would be without you Had an exit strategy and you were trying to see me out We were like a part that be in me at the mood swings Couldn’t get it off the ground like bruised wings Not one, not two, but a few things Made me question what it really was you bring Now that the madness over and the fog’s been clear and I’m sadly sober I could see the brakes fail and the crash before us And the heavens poured down like your last proposal Like uh, give me one more chance Last one, just one more dance No future, just a past before us And that'll rerun 'til we cast the show Cause I, I don’t wanna be playing games with you Not with you, not with you (we go, we go up and down) Hell could freeze over now (turn me inside out) You want peace (you make my heart do flips), hear me shout ('til I forget about) Ah, cupid’s gun to our souls, he just can’t trigger chemistry I need a lot of things that you can’t really give to me I’m screaming on mute cause you ain’t really hearing me The hardest fucking love is where you make your biggest enemy Flash..back to a year ago Hand in hand, in the tragic fear it would go I don’t understand How’d it happen, where did it go? All the love and the passion, once here, is ghost Uh, it’s gone now And I’m here, and I’m there, and I’m torn now And I’m hurt and I’m bruised, and I’m torn down And I've made some mistakes, but matured now And I’ve touched my regrets through my pause now And felt how it feels to be sure now And I know what it means to deplore now And I know what it means to endure trials And I know when it hurts to the core now And I’ve burnt every bridge that I’ve torn down And I've picked up your heart from the floor now And I want and I'm cravin' you more now So just give me one more chance Last one, just one more dance I know we go back and forth But my back’s to the wall and I’m back for more like I don’t wanna be playing games with you Not with you, not with you (we go, we go up and down) Hell could freeze over now (turn me inside out) (you make my heart do flips) You want peace ('til I forget about), hear me shout This ride, this ride You make my heart, yeah, yeah I don’t understand, where did it go And I’m here, and I’m there Where did it go Cause we go up and down Cause we go up and down Cause we go up and down [Inaudible] Cause we go up and down (hell could freeze over) Turn me inside out (over now) You make my heart do flips (you want peace) 'Til I forget (hear me shout) Cause we go up (we go, we go up and down) Hell could freeze over now (turn me inside out) You want peace, hear me shout (you make my heart do flips) You make my heart, you make my

 

Vertaling

De hel kan nu bevriezen Jij wilt vrede, hoor mij schreeuwen De hel kan bevriezen (hell could freeze) over now (over now) You want peace, hear me shout Uh, ik schreef dit om je te vertellen hoe erg ik je mis And how ironically I'm feeling crazy as an institute Ik overdenk tijden dat je me vertelde dat ik zonder jou zou zijn Had een exit-strategie en je probeerde me eruit te zien We waren als een deel dat in me zat bij de stemmingswisselingen Kon het niet van de grond krijgen als gekneusde vleugels Niet één, niet twee, maar een paar dingen Maakte me vragen wat het echt was dat je bracht Nu de waanzin voorbij is en de mist is opgetrokken en ik helaas nuchter ben kon ik de remmen zien falen en de crash voor ons zien En de hemel stortte neer als je laatste aanzoek Like uh, give me one more chance De laatste, nog één dans Geen toekomst, alleen een verleden voor ons And that'll rerun 'till we cast the show Cause I, I don't wanna be playing games with you Niet met jou, niet met jou (we gaan, we gaan op en neer) Hell could freeze over now (keer me binnenstebuiten) You want peace (you make my heart do flips), hear me shout ('til I forget about) Ah, Cupido's pistool op onze zielen, hij kan gewoon geen chemie opwekken Ik heb een heleboel dingen nodig die jij me niet echt kan geven Ik schreeuw op mute omdat je me niet echt hoort De moeilijkste liefde is wanneer je je grootste vijand maakt. Flash...terug naar een jaar geleden Hand in hand, in de tragische angst dat het zou gaan Ik begrijp het niet. Hoe is het gebeurd, waar is het gebleven? Al de liefde en de passie, eens hier, is geest Uh, het is nu weg En ik ben hier, en ik ben daar, en ik ben nu verscheurd And I'm hurt and I'm bruised, and I'm torn down En ik heb wat fouten gemaakt, maar ben nu volwassen geworden En ik heb mijn spijt aangeraakt door mijn pauze nu En gevoeld hoe het voelt om nu zeker te zijn En ik weet wat het betekent om nu te betreuren En ik weet wat het betekent om beproevingen te doorstaan En ik weet wanneer het pijn doet tot in de kern nu En ik heb elke brug verbrand die ik heb afgebroken En ik heb je hart nu van de vloer opgeraapt En ik wil en ik hunker nu meer naar jou So just give me one more chance Last one, just one more dance I know we go back and forth But my back's to the wall and I'm back for more like Ik wil geen spelletjes met je spelen Not with you, not with you (we go, we go up and down) Hell could freeze over now (turn me inside out) (you make my heart do flips) You want peace ('til I forget about), hear me shout Deze rit, deze rit You make my heart, yeah, yeah I don't understand, where did it go And I'm here, and I'm there Where did it go Cause we go up and down Cause we go up and down Cause we go up and down [Onhoorbaar] Cause we go up and down (hell could freeze over) Turn me inside out (over now) You make my heart do flips (you want peace) 'Til I forget (hoor me schreeuwen) Cause we go up (we gaan, we gaan op en neer) Hell could freeze over now (turn me inside out) You want peace, hear me shout (you make my heart do flips) You make my heart, you make my