Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rufus Songtekst: close the door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rufus - close the door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close the door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rufus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rufus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close the door .

Origineel

I'll ask you once Look in my eyes Is it gonna work Is my advice Have a little trust in me I love you Baby, can't you see' It's a lie and I don't care Have a little faith It's only fair That you trust in me I love you And you'll always be here A piece of my heart My peace of mind That's for sure 'Til you close the door to giving To giving Don't call it quits It would be a shame Our little fits Would be to blame I'd give all of me And my precious time I'm not afraid to give And what's mine is mine I'll ask you once Look in my eyes Is it gonna work Is my advice Have a little trust in me I love you And you'll always be A piece of my heart My peace of mind That's for sure 'Til you close the door to giving To giving 'Til you close the door to giving

 

Vertaling

Ik vraag het je één keer Kijk in mijn ogen Gaat het werken Is mijn advies Heb een beetje vertrouwen in me Ik hou van je. Baby, can't you see' Het is een leugen en het kan me niet schelen Heb een beetje vertrouwen Het is alleen maar eerlijk Dat je in mij vertrouwt Ik hou van je. En je zult altijd hier zijn Een stukje van mijn hart Mijn gemoedsrust Dat is zeker Tot je de deur sluit om te geven Op het geven Stop er niet mee Het zou zonde zijn Onze kleine stuipen Zou de schuld zijn Ik zou alles van mij geven En mijn kostbare tijd Ik ben niet bang om te geven En wat van mij is, is van mij Ik vraag je één keer Kijk in mijn ogen Gaat het werken Is mijn advies Heb een beetje vertrouwen in me Ik hou van je En je zult altijd Een stukje van mijn hart Mijn gemoedsrust That's for sure Tot je de deur sluit om te geven Om te geven Totdat je de deur sluit om te geven