Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rufus wainwright Songtekst: come rain or come shine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rufus wainwright - come rain or come shine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come rain or come shine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rufus wainwright! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rufus wainwright en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come rain or come shine .

Origineel

I'm gonna love you like nobody's loved you Come rain or come shine High as a mountain deep as a river Come rain or come shine I guess when you met me It was just one of those things But don't ever bet me 'Cause I'm gonna be true if you let me You're gonna love me like nobody's loved me Come rain or come shine Happy together unhappy together Won't that be fine Days may be cloudy or sunny We're in or we're out of the money I'm with you always I'm with you rain or shine I'm gonna love you I'm gonna love you I'm gonna love you Come rain or come shine High as a mountain And deep as a river Come rain or come shine I'm gonna love you I'm gonna love you I'm gonna love you I guess when you met me It was just one of those things But don't ever bet me 'Cause I'm gonna be true Gonna be true if you let me Let me, let me Let me, let me Let me love you Let me love you Come rain or come shine Happy together unhappy together Won't that be fine Days may be cloudy or sunny We're in or we're out of the money I'm with you baby I'm with you baby I'm with you always Come rain or shine

 

Vertaling

Ik zal van je houden zoals nog nooit iemand van je gehouden heeft. Bij regen of zonneschijn Hoog als een berg, diep als een rivier Kom regen of kom zonneschijn Ik denk dat toen je me ontmoette Het was gewoon een van die dingen Maar wed nooit met me Want ik zal waar zijn als je me de kans geeft Je gaat van me houden zoals nog nooit iemand van me gehouden heeft Bij regen of zonneschijn Gelukkig samen ongelukkig samen Zal dat niet fijn zijn Dagen kunnen bewolkt of zonnig zijn We zijn in of we zijn uit het geld Ik ben altijd bij je Ik ben bij je, regen of zonneschijn Ik zal van je houden Ik ga van je houden ik ga van je houden Kom regen of zonneschijn Hoog als een berg En diep als een rivier Kom regen of zonneschijn zal ik van je houden Ik ga van je houden ik ga van je houden Ik denk dat toen je me ontmoette Het was gewoon een van die dingen Maar wed nooit met me 'Cause I'm gonna be true Gonna be true if you let me Laat me, laat me Laat me, laat me Laat me van je houden Laat me van je houden Kom regen of zonneschijn Gelukkig samen ongelukkig samen Zal dat niet fijn zijn Dagen kunnen bewolkt of zonnig zijn We zijn in of we zijn uit het geld Ik ben met jou baby Ik ben bij je, schatje Ik ben altijd bij je Kom regen of zonneschijn