Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rufus Songtekst: whoever’s thrilling you (is killing me)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rufus - whoever’s thrilling you (is killing me) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whoever’s thrilling you (is killing me)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rufus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rufus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whoever’s thrilling you (is killing me) .

Origineel

I don't want see you tomorrow If I can't see you today You've been puttin' me off for so long I got the feelin' something's wrong Whoever is thrilling you is killing me I haven't seen you in so long Right now your just a voice on my telephone You say you'd see me tomorrow But my tomorrow's are filled with sorrow Whoever is thrilling you is killing me Put all my faith in you You see the girls growin' numb I don't even know where you're calling from You got me in a state of confusion I need a love transfusion Whoever is thrilling you is killing me

 

Vertaling

Ik wil je morgen niet zien Als ik je vandaag niet kan zien Je stelt me al zo lang uit Ik heb het gevoel dat er iets mis is Wie je ook opwindt, hij vermoordt me Ik heb je al zo lang niet meer gezien Op dit moment ben je slechts een stem aan mijn telefoon Je zei dat je me morgen zou zien Maar mijn dagen zijn gevuld met verdriet Degene die jou opwindt, vermoordt me Ik heb al mijn vertrouwen in jou gesteld Je ziet de meisjes gevoelloos worden Ik weet niet eens waar je vandaan belt Je hebt me in een staat van verwarring gebracht Ik heb een liefdes transfusie nodig Wie je ook opwindt, hij vermoordt me