Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rupert holmes Songtekst: durdle’s confession

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rupert holmes - durdle’s confession ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van durdle’s confession? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rupert holmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rupert holmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals durdle’s confession .

Origineel

What reason could I have to ever want Drood dead? Why would I want to harm a hair upon his head? But I'm the candidate you rowdy lot have chose - And so my motives now I fear I must disclose After Jasper laid his nephew in the crypt, he fled! With quarts of port, to Drood I drank a toast When I heard him moaning, groaning, in my drunken head I thought Drood was a ghost! Then He started screamin' Just like a demon - It was a dreadful cry! Drunken stiff, my mind did hear it As a different kind of spirit So I bashed him, smashed him. . The murderer am I! Much thanks, goodbye!

 

Vertaling

Welke reden zou ik hebben om Drood dood te willen? Waarom zou ik hem ook maar een haar op zijn hoofd willen krenken? Maar ik ben de kandidaat die jullie hebben gekozen. En dus vrees ik dat ik mijn motieven moet onthullen. Nadat Jasper zijn neef in de grafkelder had gelegd, vluchtte hij. Met liters port dronk ik een toast op Drood Toen ik hem hoorde kreunen, kreunen, in mijn dronken hoofd. Ik dacht dat Drood een geest was. Toen begon hij te schreeuwen Net als een demon. Het was een vreselijke schreeuw. Dronken stijf, mijn geest hoorde het Als een ander soort geest Dus ik sloeg hem, sloeg hem. . De moordenaar ben ik! Hartelijk dank, tot ziens!