Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rupert holmes Songtekst: speechless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rupert holmes - speechless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speechless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rupert holmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rupert holmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speechless .

Origineel

I can make a speech When the mood comes to me, yes it's true But oh pretty darlin' I am speechless when it comes to you Speechless when you reach for my hand I am so speechless and I can't understand how you love me But as long as you keep sayin' that you love me There is nothin' I can say Except I am speechless at the sound of your voice I am so speechless and since I have no choice I keep smilin' like a cat whose caught a bird And just keep smilin' If I dare to say a word, you'd find me mindless And I don't really mind, love is blindness And my mind is resigned to the kindness you keep pourin' on me Can it be? Can it be? Can it be all for me? I don't have a hope If you don't dream of me, this is true Cause oh pretty darlin' I am hopeless when I dream of you Speechless and the heart never lies I am so speechless so I speak with my eyes I am just smilin' 'cause I've seen [?] Oh, are you smilin' at my face within the darkness When I am breathless and I come up for air It's so endless that it gives me a scare It's so timeless that I never touch ground Why should I? Why should I? Why should I make a sound I can sing your song I can sigh in the night, this is true But oh pretty darlin' I am speechless at the sight of you

 

Vertaling

Ik kan een toespraak houden Als de stemming in me opkomt, ja dat is waar Maar oh mooie schat Ik ben sprakeloos als het op jou aankomt Sprakeloos als je naar mijn hand reikt Ik ben zo sprakeloos en ik kan niet begrijpen hoe je van me houdt Maar zolang je blijft zeggen dat je van me houdt is er niets wat ik kan zeggen behalve dat ik sprakeloos ben bij het horen van je stem Ik ben zo sprakeloos en omdat ik geen keus heb blijf ik glimlachen als een kat die een vogel heeft gevangen En blijf gewoon glimlachen Als ik een woord zou durven zeggen, zou je me hersenloos vinden En dat vind ik niet erg, liefde is blindheid En mijn geest berust in de vriendelijkheid die je over me uitstort Kan het zijn? Kan het zo zijn? Kan het allemaal voor mij zijn? Ik heb geen hoop Als je niet van me droomt, is dit waar Cause oh pretty darlin' Ik ben hopeloos als ik van je droom Sprakeloos en het hart liegt nooit Ik ben zo sprakeloos dus ik spreek met mijn ogen I am just smilin' 'cause I've seen [?] Oh, lach je naar mijn gezicht in de duisternis Wanneer ik buiten adem ben en naar boven kom voor lucht Het is zo eindeloos dat het me laat schrikken Het is zo tijdloos dat ik nooit de grond raak Waarom zou ik? Waarom zou ik? Waarom zou ik een geluid maken Ik kan jouw lied zingen Ik kan zuchten in de nacht, dat is waar Maar oh mooie schat Ik ben sprakeloos bij het zien van jou