Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rush Songtekst: seven and seven is

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rush - seven and seven is ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van seven and seven is? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals seven and seven is .

Origineel

When I was a boy I thought about the times I'd be a man I'd sit inside a bottle and pretend that I was in a jam In my lonely room I'd sit my mind in an ice cream cone You can throw me if you want to 'cause I'm a bone and I go Oop-ip-ip oop-ip-ip, yeah! If I don't start cryin' it's because that I have got no eyes My father's in the fireplace and my dog lies hypnotized Through a crack of light I was unable to find my way Trapped inside a night but I'm a day and I go Oop-ip-ip oop-ip-ip, yeah! One...Two...Three...Four!

 

Vertaling

Toen ik een jongen was dacht ik aan de tijd dat ik een man zou zijn Ik zou in een fles zitten en doen alsof ik in de problemen zat In mijn eenzame kamer zat ik met mijn gedachten in een ijshoorntje Je kunt me gooien als je wilt, want ik ben een bot en ik ga Oop-ip-ip oop-ip-ip, yeah! Als ik niet begin te huilen is dat omdat ik geen ogen heb Mijn vader zit in de open haard en mijn hond ligt gehypnotiseerd Door een spleet van licht kon ik mijn weg niet vinden Gevangen in een nacht maar ik ben een dag en ik ga Oop-ip-ip oop-ip-ip, yeah! Een...Twee...Drie...Vier!