Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rush Songtekst: shapes of things

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rush - shapes of things ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shapes of things? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shapes of things .

Origineel

Shapes of things before my eyes Just teach me to despise Will time make men more wise? Here within my lonely frame My eyes just heard my brain But will it seem the same? Come tomorrow, will I be older? Come tomorrow, may be a soldier Come tomorrow, may I be bolder than today? Now the trees are almost green But will they still be seen When time and tide have been? Fallin' into your passing hands Please don't destroy these lands Don't make them desert sands Come tomorrow, will I be older? Come tomorrow, may be a soldier Come tomorrow, may I be bolder than today? Soon I hope that I will find Thoughts deep within my mind That won't displace my kind

 

Vertaling

Vormen van dingen voor mijn ogen Leer mij slechts te verachten Zal de tijd de mens wijzer maken? Hier in mijn eenzame gestalte Mijn ogen hebben net mijn hersenen gehoord Maar zal het hetzelfde lijken? Kom morgen, zal ik ouder zijn? Kom morgen, mag ik een soldaat zijn Kom morgen, mag ik moediger zijn dan vandaag? Nu zijn de bomen bijna groen Maar zullen ze nog te zien zijn Als de tijd en het getij geweest zijn? Vallen in uw voorbijgaande handen Vernietig deze landen alsjeblieft niet Maak er geen woestijnzand van Kom morgen, zal ik ouder zijn? Kom morgen, ben ik misschien een soldaat Kom morgen, mag ik moediger zijn dan vandaag? Spoedig hoop ik dat ik zal vinden Gedachten diep in mijn geest Die mijn soort niet zullen verdringen