Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: russ Songtekst: let me in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: russ - let me in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van russ! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van russ en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me in .

Origineel

[Produced by Russ] [Hook: Russ] You should let me in I got what you need You're scared shit I'm scared too Don't tell me to leave You should let me in girl Ohhhhh yea yeaa Lemme in lemme in [Bridge: Russ] You was always sellin your soul Thinking it could buy you love I would pick you up late late night You never gave no fuck You was takin bullets no vest I was tryna take your heart You ain't let yourself in I was doomed from the start [Verse 1: Russ] In love with people she never met Places she never been to I was tryna connect Over weed over molly over liquor Anything that would let me in quicker That's how you know it's really real and I felt it Shoulda saw this coming back when I was doing Velvet But you were far from smooth Layin in the same bed still far from you [Hook: Russ] You should let me in I got what you need You're scared shit I'm scared too Don't tell me to leave You should let me in girl Ohhhhh yea yeaa Lemme in lemme in [Bridge: Russ] You ain't never had no family Mine was down to take you In if you was with it But you made me hate you Always lying non stop Always disrespectful You was stuck on bullshit I was stuck on potential [Verse 2: Russ] Hotels and cities are starting to blur together This liquor and this weed are starting to work together Got me thinkin I should try and revisit Bitches that I really shouldn't try and revisit Relive it Nah I think I'll pass I thought she was open Then she dropped the catch Over and over again I told her and told her again [Hook: Russ] You should let me in I got what you need You're scared shit I'm scared too Don't tell me to leave You should let me in girl Ohhhhh yea yeaa Lemme in lemme in [Bridge: Russ] You was always sellin your soul Thinking it could buy you love I would pick you up late late night You never gave no fuck You was takin bullets no vest I was tryna take your heart You ain't let yourself in I was doomed from the start

 

Vertaling

[Produced by Russ] [Hook: Russ] Je moet me binnen laten Ik heb wat je nodig hebt Jij bent bang, ik ben ook bang Zeg me niet weg te gaan Je moet me binnenlaten girl Ohhhhh yea yeaa Lemme in lemme in [Brug: Russ] You was always sellin your soul Thinking it could buy you love I would pick you up late late night You never gave no fuck You was takingin bullets no vest Ik probeerde je hart te nemen You ain't let yourself in Ik was gedoemd vanaf het begin [Verse 1: Russ] Verliefd op mensen die ze nooit ontmoet heeft Places she never been to I was tryingna connect Over weed over molly over liquor Anything that would let me in quicker Dat is hoe je weet dat het echt is en ik voelde het Shoulda saw this coming back when I was doing Velvet Maar je was verre van glad Layin in the same bed still far from you [Hook: Russ] You should let me in Ik heb wat je nodig hebt Je bent bang, shit ik ben ook bang Zeg me niet weg te gaan You should let me in girl Ohhhhh yea yeaa Lemme in lemme in [Brug: Russ] You ain't never had no family Mine was down to take you In if you was with it Maar door jou haat ik je Altijd liegen, non stop Altijd respectloos. Je zat vast aan onzin Ik zat vast aan potentieel [Verse 2: Russ] Hotels en steden beginnen in elkaar over te lopen. Deze drank en deze wiet beginnen samen te werken Got me thinkin I should try and revisit Bitches that I really shouldn't try and revisit Herbeleef het. Nah ik denk dat ik pas Ik dacht dat ze open was. Toen liet ze de vangst vallen Steeds weer opnieuw. Ik vertelde het haar en vertelde het haar opnieuw [Hook: Russ] You should let me in I got what you need Je bent bang, shit ik ben ook bang Zeg me niet weg te gaan You should let me in girl Ohhhhh yea yeaa Lemme in lemme in [Brug: Russ] You was always sellin your soul Thinking it could buy you love I would pick you up late late night You never gave no fuck You was takingin bullets no vest Ik probeerde je hart te nemen You ain't let yourself in Ik was gedoemd vanaf het begin