Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: russ peterson Songtekst: i fall in love too easily

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: russ peterson - i fall in love too easily ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i fall in love too easily? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van russ peterson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van russ peterson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i fall in love too easily .

Origineel

I fall in love too easily, I fall in love too fast I fall in love too terribly hard, for love to ever last My heart should be well schooled, 'cause I've been fooled in the past And still I fall in love too easily, I fall in love too fast I fall in love too easily, I fall in love too fast I fall in love too terribly hard, for love to ever last My heart should be well schooled, 'cause I've been fooled in the past And still I fall in love too easily, I fall in love too fast

 

Vertaling

Ik word te gemakkelijk verliefd, ik word te snel verliefd Ik word te vreselijk verliefd, om liefde ooit te laten duren Mijn hart zou goed geschoold moeten zijn, want ik ben in het verleden voor de gek gehouden En toch word ik te makkelijk verliefd, ik word te snel verliefd Ik word te gemakkelijk verliefd, ik word te snel verliefd Ik word te verliefd, te hard, om liefde ooit te laten duren Mijn hart zou goed geschoold moeten zijn, want ik ben in het verleden voor de gek gehouden En toch word ik te makkelijk verliefd, ik word te snel verliefd