Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ruth brown Songtekst: 5 10 15 hours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ruth brown - 5 10 15 hours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 5 10 15 hours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ruth brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ruth brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 5 10 15 hours .

Origineel

Baby baby baby, I've got to have you for my own, Baby baby baby, I've got to have you for my own, If you ever need me baby, call me on the telephone. Just give me five, ten, fifteen hours of your love, Just give me five, ten, fifteen hours of your love, Give me fifteen hours while that shiny moon's above. I wanna love ya love ya love ya, love ya love ya all the time, I wanna love ya love ya love ya, love ya love ya all the time, I wanna love ya love ya baby, if I live to ninety nine! Just give me five, ten, fifteen hours of your love, Just give me five, ten, fifteen hours of your love, Give me fifteen hours while that shiny moon's above. I wanna hold ya hold ya hold ya, hold ya till the broad daylight, I wanna hold ya hold ya hold ya, hold ya till the broad daylight, I wanna thrill ya thrill ya thrill ya till the sun is shinin' bright. So give me five, ten, fifteen hours there with you, So give me five, ten, fifteen hours there with you, Give me fifteen hours and I'll prove my love is true.

 

Vertaling

Baby baby baby, Ik moet je hebben voor mijn eigen, Baby baby baby, Ik moet je hebben voor mijn eigen, Als je me ooit nodig hebt schat, bel me dan op. Geef me vijf, tien, vijftien uur van je liefde, Geef me vijf, tien, vijftien uur van je liefde, Geef me vijftien uur terwijl die glanzende maan boven is. I wanna love ya love ya, love ya love ya all the time, I wanna love ya love ya, love ya love ya all the time, I wanna love ya love ya baby, if I live to ninety nine! Geef me vijf, tien, vijftien uur van je liefde, Geef me vijf, tien, vijftien uur van je liefde, Geef me vijftien uur terwijl die glanzende maan boven is. I wanna hold ya hold ya hold ya, hold ya till the broad daylight, I wanna hold ya hold ya hold ya, hold ya till the broad daylight, I wanna thrill ya thrill ya thrill ya till the sun is shinin' bright. Dus geef me vijf, tien, vijftien uur daar met jou, Dus geef me vijf, tien, vijftien uur daar met jou, Geef me vijftien uur en ik zal bewijzen dat mijn liefde waar is.