Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rx bandits Songtekst: what if

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rx bandits - what if ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what if? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rx bandits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rx bandits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what if .

Origineel

What if I told you That you're a lovely gal And I'd adore you If you'd just show me how- right now What if I told you Things that I have inside Shoulder to cry on Someone that I confide- right now I can't see The life that's left in front of me So drop me off I can't do The things that I was meant to Just drop me in What if I told you That you're a stupid whore And I want nothing Your life is such a bore to me What if I told you I speak with honesty You said yourself, girl Best things in life are free Right now, right away I can't see The life that's left in front of me So drop me off I can't do The things that I was meant to Just drop me in Never better, never worse Never better, never worse Never better, never worse Never better, never worse

 

Vertaling

Wat als ik je vertelde Dat je een mooie meid bent En ik zou je aanbidden Als je me nu gewoon zou laten zien hoe... Wat als ik je zou vertellen Dingen die ik in me heb Een schouder om op uit te huilen Iemand die ik vertrouw- op dit moment kan ik niet zien Het leven dat nog voor me ligt Dus zet me af Ik kan niet doen De dingen die ik had moeten doen Just drop me in Wat als ik je vertel Dat je een stomme hoer bent En ik wil niets Je leven is zo saai voor me Wat als ik je zou zeggen Ik spreek met eerlijkheid Je zei het zelf, meisje De beste dingen in het leven zijn gratis Op dit moment, meteen kan ik niet zien Het leven dat nog voor me ligt Dus zet me af Ik kan niet doen De dingen die ik had moeten doen Just drop me in Nooit beter, nooit slechter Nooit beter, nooit slechter Nooit beter, nooit slechter Nooit meer beter, nooit meer slechter