Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ry cooder Songtekst: don’t call me red

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ry cooder - don’t call me red ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t call me red? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ry cooder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ry cooder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t call me red .

Origineel

Don't call me red, don't turn me down, I've got a plan Richard Neutra is my friend, and he's the man He's been to school and he can see what's best for all of you Please trust me, my name is Frank, don't turn me down Don't call me red Every church has its prophets and its elders God will love you if you just play ball, that's right Fritz Burns, Chief Parker, and J Edgar I outlived those bastards after all We survived those dark days full of danger In the end fate has been good to me If you're in the neighbourhood, stranger You're welcome to drop in and see My name is Frank, don't turn me down Don't call me red

 

Vertaling

Noem me niet rood, wijs me niet af, ik heb een plan Richard Neutra is mijn vriend, en hij is de man Hij is naar school geweest en hij kan zien wat het beste is voor jullie allemaal Vertrouw me, mijn naam is Frank, wijs me niet af Noem me niet rood Elke kerk heeft profeten en ouderlingen. God zal van je houden als je gewoon meespeelt, dat is goed Fritz Burns, Chief Parker, en J Edgar. Ik heb die klootzakken toch overleefd. We hebben die donkere dagen vol gevaar overleefd. Uiteindelijk is het lot goed voor me geweest Als je in de buurt bent, vreemdeling. ben je welkom om langs te komen Mijn naam is Frank, wijs me niet af Noem me niet rood