Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ry cooder Songtekst: hold that snake

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ry cooder - hold that snake ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold that snake? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ry cooder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ry cooder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold that snake .

Origineel

I love my baby Like a bull dog loves his bone Last night she got crazy Called me up on the phone Said come on over daddy 'Cause I hates drinkin' alone Said I had me a little And I had to have a little more Try to get up, could not get out the door And there's a big ole snake That's crawlin' right across the floor My baby's not afraid to take a chance Drinkin' whiskey starts her thinkin' about romance That's when she wants What I keep in my pants I know she's got a few tricks up her sleeve When she gets hot it's not hard to believe So I told my baby Just what Adam said to Eve Chorus Hold that snake 'till I make it Hold on 'till your daddy gets there Just grab his head and shake it Tell him be ain't goin' nowhere Take it easy but take it But don't let go of that snake Till I make it

 

Vertaling

Ik hou van mijn baby Zoals een hond van zijn bot houdt Gisteravond werd ze gek Riep me aan de telefoon Ze zei kom maar naar papa 'Cause I hate drinkin' alone Said I had me a little And I had to have a little more Ik probeerde op te staan, maar kon de deur niet uit. And there's a big ole snake That's crawlin' right across the floor My baby's not afraid to take a chance Drinkin 'whiskey starts her thinkin' about romance That's when she wants Wat ik in mijn broek bewaar I know she's got a few tricks up her sleeve When she gets hot it's not hard to believe So I told my baby Just what Adam said to Eve Refrein Hou die slang vast tot ik er ben Hou vol tot je vader er is Pak gewoon zijn hoofd en schud het Zeg hem dat ik nergens heen ga Doe het rustig aan maar neem het Maar laat die slang niet los Tot ik het gehaald heb.