Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ry cooder Songtekst: i’m drinking again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ry cooder - i’m drinking again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m drinking again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ry cooder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ry cooder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m drinking again .

Origineel

(Ry Cooder & Jim Keltner) Yes, it's me and I'm drinking again Tell everybody I'm drinking again Doctor said it'd kill me But he didn't say when Have mercy, I'm drinking again Yes, it's me and I'm drinking again I'd like to dry out but I doubt if I can My baby said she'd quit me but she didn't say when 'Cause I'm drinking again Working two jobs, tryin' to get straight Don't need the money, just want to lose weight Gonna get you all the things that you lack Diamond ring and a red Cadillac Came home drunk and pushed you around Don't you quit me baby, don't you put me down I'll never do it again I'll never do it again I'll never do it again I promise this time I came home last night about half past four Whole neighborhood was rocking out on my floor And my baby was working up under the sheet With a teenage boy that lives down the street I grabbed a bottle, he grabbed a gun I heard somebody holler: "Shoot him 'fore he runs" And that's the reason why I'm drinking again Tell everybody I'm drinking again You can't lick 'em and you just can't win Yes, it's me and I'm drinking again Ain't it enough to start you drinking again We got to live in a world full of sin Thank you Jesus for what you have done I'm sick and tired tryin' to be number one Change my suit, change my shirt Change what I dig and get out of the dirt I'll never do it again I'll never do it again I'm going to get back in my gin I'm drinking again

 

Vertaling

(Ry Cooder & Jim Keltner) Ja, ik ben het en ik drink weer Vertel iedereen dat ik weer drink Doctor said it'd kill me But he didn't say when Heb medelijden, ik drink weer Ja, ik ben het en ik drink weer Ik zou willen opdrogen maar ik betwijfel of ik dat kan Mijn schatje zei dat ze met me zou stoppen maar ze zei niet wanneer 'Cause Ik drink weer Ik heb twee banen en probeer op het rechte pad te blijven. Ik heb het geld niet nodig, ik wil alleen afvallen Gonna get you all the things that you lack Diamanten ring en een rode Cadillac Kwam dronken thuis en duwde je rond Laat me niet in de steek schat, laat me niet in de steek Ik zal het nooit meer doen. Ik zal het nooit meer doen Ik zal het nooit meer doen Ik beloof het deze keer Ik kwam gisteravond thuis rond half vijf De hele buurt was aan het swingen op mijn vloer En mijn baby zat onder het laken Met een tienerjongen die verderop in de straat woont. Ik pakte een fles, hij pakte een pistool Ik hoorde iemand schreeuwen: "Schiet hem neer voordat hij vlucht" En dat is de reden waarom ik weer drink. Tell everybody I'm drinking again Je kunt ze niet verslaan en je kunt gewoon niet winnen Ja, ik ben het en ik drink weer Is het niet genoeg om je weer aan het drinken te krijgen We moeten leven in een wereld vol zonde. Dank U Jezus voor wat U hebt gedaan Ik ben het zat om te proberen nummer één te zijn Verander mijn pak, verander mijn shirt Verander wat ik graaf en ga uit de modder Ik zal het nooit meer doen Ik zal het nooit meer doen Ik ga terug in mijn gin I'm drinking again