Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ry cooder Songtekst: it’s just work for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ry cooder - it’s just work for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s just work for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ry cooder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ry cooder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s just work for me .

Origineel

Well I got my old bulldozer Got my dozer-hauling truck And I got my demolition order Got to be out there by sunup So I head west on Arroyo Right turn at Bishop Road Pull up by the schoolhouse and Jack down my dozer load What I'd see? Dirt roads, beat up shacks Stretched out as far as I can see Don't throw that brick my way, buddy 'Cause it's just work:it's just work for me Now they called out all the police Police dragged some old lady Right downstairs, hollering "Move your ass, all you taco benders We're gonna protect and serve you right on away from here." It ain't none of my business And it ain't my master plan You got to go where they send you When you're a dozer-drivin' man I see dirt roads, beat up shacks Stretched out far as I can see Don't walk down on me like that, buddy! I'm telling you, it's only work:it's just work for me Now this old truck is getting tired This old bank account is getting low Don't even own our old house-trailer in Fontana So I gotta do this work, you know Some of you may like baseball Well I guess baseball's alright with me Someday there'll be a big old ballpark here Where your little old town used to be Dirt roads, country shacks Old dogs, and dry grass, dusty trees This ain't your world, tell ya, buddy Sure ain't my world Just a job, a work:just work for me Ni el mio tampoco Solo un trabajo... trabajo para mi

 

Vertaling

Nou heb ik mijn oude bulldozer Ik heb mijn dozer-vrachtwagen En ik heb mijn slooporder Ik moet er voor zonsopgang zijn. Dus ik ga naar het westen op Arroyo Rechtsaf bij Bishop Road stop bij het schoolgebouw en laadde mijn dozer neer. Wat zou ik zien? Vuile wegen, vervallen hutjes Zo ver als ik kan zien. Gooi die steen niet mijn kant op, vriend Want het is gewoon werk, het is gewoon werk voor mij. Nu hebben ze de politie gebeld. De politie sleepte een oude dame Naar beneden, schreeuwend "Opschieten, al jullie taco buigers We gaan jullie beschermen en bedienen, weg van hier." Het zijn mijn zaken niet En het is niet mijn meester plan Je moet gaan waar ze je heen sturen Als je een dozer-machinist bent Ik zie zandwegen, vervallen hutjes Uitgestrekt zover ik kan zien Loop niet zo op me neer, vriend! Ik zeg je, het is alleen maar werk, het is alleen maar werk voor mij. Nu wordt deze oude truck moe Deze oude bankrekening is bijna leeg. Ik bezit niet eens onze oude huis-oplegger in Fontana Dus ik moet dit werk doen, weet je Sommigen van jullie houden misschien van honkbal Nou ik denk dat honkbal wel goed is voor mij Ooit zal er hier een groot honkbalstadion zijn Waar je kleine oude stadje ooit was Stoffige wegen, plattelandshuisjes Oude honden, droog gras, stoffige bomen Dit is niet jouw wereld, zeg het je, vriend Dit is zeker niet mijn wereld Gewoon een baan, een werk: gewoon werk voor mij Ni el mio tampoco Solo un trabajo... trabajo para mi