Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ryan adams Songtekst: dear chicago

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ryan adams - dear chicago ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear chicago? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear chicago .

Origineel

Dear Chicago, You'll never guess You know the girl you said I'd meet someday? Well I got something to confess, She picked me up on Friday, Asked me if she reminded me of you? I just laughed and lit a cigarette, Said That's impossible to do. Life's gotten simple since And it fluctuates so much, Happy and sad and back again I'm not crying now too much. I think about you all the time, It's strange and hard to deal I think about you lying there, And those blanket's lie so still. Nothing breathes here in the cold, Nothing moves or even smiles, I've been thinking some of suicide, But there's bars out here for miles. Sorry about the every kiss, Every kiss you wasted bad. I think the thing you said was true I'm gonna die alone and sad. The wind's feelin' real these days, Yeah and baby it hurts me some, Never thought I'd feel so blue, New York City you're almost gone. I think that I've fallen out of love, I think I've fallen out of love, I think I've fallen out of love, with you

 

Vertaling

Beste Chicago, Je raadt het nooit Weet je nog dat meisje waarvan je zei dat ik haar ooit zou ontmoeten? Nou ik heb iets op te biechten, Ze pikte me op vrijdag op, Vroeg me of ze me aan jou deed denken? Ik lachte alleen maar en stak een sigaret op, Zei dat dat onmogelijk was. Het leven is sindsdien simpel geworden. En het schommelt zo veel, Blij en verdrietig en weer terug Ik huil nu niet te veel. Ik denk de hele tijd aan je, Het is vreemd en moeilijk om mee om te gaan Ik denk aan je als je daar ligt, En die dekens liggen zo stil. Niets ademt hier in de kou, Niets beweegt of lacht zelfs, Ik denk aan zelfmoord, Maar er zijn hier tralies in de wijde omtrek. Sorry voor de kus, Elke kus die je verspilde was slecht. Ik denk dat wat je zei waar was. Ik ga alleen en verdrietig sterven. De wind voelt echt deze dagen, Ja en schat het doet me pijn, Nooit gedacht dat ik me zo blauw zou voelen, New York City, je bent bijna weg. Ik denk dat ik uit de liefde ben gevallen, Ik denk dat ik uit liefde ben gevallen, I think I've fallen out of love, with you