Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ryan adams Songtekst: gimme sunshine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ryan adams - gimme sunshine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gimme sunshine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gimme sunshine .

Origineel

Hey there, rag doll Baby face Swollen eyes and Vodka glaze Gimme sunshine Gimme hell Come on baby Help me out Sun shining in her eyes Sweet shuffle of her feet Oh .... Wounded little gal Baby face Swollen eyes and Lost in space Gimme sunshine Gimme hell Come on baby Help me out Sun shining in her eyes Sweet Heart is on the street Oh ...

 

Vertaling

Hé daar, lappenpop Baby gezichtje Opgezwollen ogen en Wodka glazuur Geef me zonneschijn Geef me de hel Kom op, schatje. Help me eruit Sun shining in her eyes Sweet shuffle of her feet Oh .... Wounded little gal Baby gezichtje Opgezwollen ogen en Verloren in de ruimte Geef me zonneschijn Geef me de hel Kom op schatje Help me out Sun shining in her eyes Sweet Heart is on the street Oh ...